ODLIČAN IZBOR ZA SVEČANI RUČAK Domaća supa s mesnim knedlama
Preukusna je.
Domaća supa s mesnim knedlama
Za knedle:
200 g mlevene govedine
3 kašike vuster sosa
3 kašike prezli
2 čena belog luka
So, biber
prstohvat crvene mlevene paprike
Za supu:
1 l goveđeg bujona
2 kašike pasiranog paradajza
2 kašike celerovog lista
2 kašike seckane šargarepe
2 kašike seckanog crnog luka
so, biber
Priprema:
Za knedlice pomešajte sve sastojke, oblikujte loptice, pa ih pecite 20 minuta u rerni na 180 stepeni. Bujon zagrejte, ubacite naseckano povrće i kuvajte dok sve ne omekša. Tek tad dodajte knedlice i kuvajte još 10 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PO BAKINOM RECEPTU Neodoljiva domaća supa s knedlama ješćete svaki dan
Jelo na kašiku koje svako voli.
DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
SUPA GOTOVA ZA 15 MINUTA! Obrok koji možete jesti u bilo koje doba dana
Toliko je ukusna i puna vitamina.
ČUVENA SUPA BALTIKA Krem jelo od pečuraka i SLANINICE morate da napravite
Grijbu srijuba je ukusan obrok.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)