LAKO ZA PRIPREMU Pileće kuglice sa neodoljivim kremastim punjenjem tražićete još!
Uživaćete u svakom zalogaju.
Piletina punjena zaljućenim sirom 3
Sastojci:
500 g mlevene piletine
250 g kremastog sira
1 halapenjo papričica
1 hot portugal papričica
1 kašičica čilija u prahu
1 jaje
1/4 šoljice prezli
1 kašika mešavine mediteranskih začina
1 kašičica protisnutog belog luka
Priprema:
Pomešajte piletinu, jaje, prezle i mešavinu začina. U drugoj posudi pomešajte sir, papričice, čili i beli luk. Od mešavine sa sirom napravite kuglicu, pa je obložite mešavinom mesa i prezli. A možete i da uzmete meso, napravite kuglu, prepolovite i spljoštite oba dela. Na jedan stavite kuglicu sira, a prekrijte drugim. Oblikovane pljeskavice uvaljajte u prezle i stavite na nauljen pleh. Pecite na 180 stepeni oko 30 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PRSTE DA POLIŽEŠ Savršena hrskava pileća krilca za sve ukućane
Nigde ih nećete probati ovako ukusne.
HRPA POVRĆA I VITAMINA U TANJIRU Spremite varivo sa piletinom kao iskusni kuvar
Ne možete da omanete sa pripremom.
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)