SOČAN RUČAK IZ RERNE Ko proba ovakvu rolovanu piletinu, spremaće je stalno po ovom receptu
Neodoljivog je ukusa.

Rolovana piletina
Možda vas zanima:

LAKO ZA PRIPREMU Pileće kuglice sa neodoljivim kremastim punjenjem tražićete još!
Uživaćete u svakom zalogaju.

PRSTE DA POLIŽEŠ Savršena hrskava pileća krilca za sve ukućane
Nigde ih nećete probati ovako ukusne.

HRPA POVRĆA I VITAMINA U TANJIRU Spremite varivo sa piletinom kao iskusni kuvar
Ne možete da omanete sa pripremom.
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
Sastojci:
120 g maskarponea
1 kašičica svežeg ruzmarina
2 protisnuta čena belog luka
4 pileća filea
120 g pršute
4 kašike maslinovog ulja
1/2 limuna
1 kašičica biozačina
Priprema:
Maskarpone pomešajte s ruzmarinom, protisnutim belim lukom i biozačinom. Na fileima napravite oštrim nožem džepove i napunite ih kašikom pripremljenog maskarponea. Potom svaki file omotajte sa tri trake pršute i, ako je potrebno, pričvrstite čačkalicama. U tiganju na zagrejanom ulju ispecite pripremljene filee s obe strane. Zatim sve premestite u tepsiju i ostavite u rerni zagrijanoj na 200 stepeni i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih poprskajte limunovim sokom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNA KINOA SA SPANAĆEM Glavno jelo ili prilog, na vama je da izaberete
Ukusna i zdrava, pravićete stalno.

LAŽNA MIMOZA SALATA Kada probate ovaj recept zaboravićete na original, polovina nestane dok trepnete
Sočna i slasna, ukusa koji se ne zaboravlja.

LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.

KREMASTI PIRE OD KARFIOLA SAVRŠEN PRILOG Dodajte meso i uživajte u slasnom obroku
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.

PALAČINKE OD PROSA Klasik u potpuno novom izdanju, samo dodajte prilog po želji
Biće mekane i vazdušaste, a zdrave.
Komentari (0)