NA STOLU JE ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom

Trpeza/ V.V.

10:00

Sezonski recepti 0

Jela sa testeninom su pravo rešenje radnim danima kada nemate vremena za kuvanje.

NA STOLU JE ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom
Shutterstock

Sastojci:

400 g testenine po želji

350 g pasiranog paradajza ili soka

300 g tunjevine iz konzerve

4 kašike maslinovog ulja

1 kašika iseckanog peršuna

2 čena belog luka

1 kašičica ljute mlevene paprike

Priprema:

Skuvajte testeninu. Na zagrejanom maslinovom ulju propržite peršun, sitno iseckani beli luk. Kad omekšaju, dodajte mlevenu papriku i paradajz i kuvajte 5-6 minuta. Začinite solju i biberom po ukusu. Ocedite tunjevinu i dodajte u smesu u tiganju. Promešajte i dodajte oceđenu testeninu.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading