NA STOLU JE ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom

Trpeza/ V.V.

10:00

Sezonski recepti 0

Jela sa testeninom su pravo rešenje radnim danima kada nemate vremena za kuvanje.

NA STOLU JE ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom
Shutterstock

Sastojci:

400 g testenine po želji

350 g pasiranog paradajza ili soka

300 g tunjevine iz konzerve

4 kašike maslinovog ulja

1 kašika iseckanog peršuna

2 čena belog luka

1 kašičica ljute mlevene paprike

Priprema:

Skuvajte testeninu. Na zagrejanom maslinovom ulju propržite peršun, sitno iseckani beli luk. Kad omekšaju, dodajte mlevenu papriku i paradajz i kuvajte 5-6 minuta. Začinite solju i biberom po ukusu. Ocedite tunjevinu i dodajte u smesu u tiganju. Promešajte i dodajte oceđenu testeninu.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

Možda vas zanima:

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading