Brzinska testenina s tunom može biti pravi gušt, naročito ako se odvažite da dodate čili papričicu i malo đumbira

Možda vas zanima:

PASTA SA 4 VRSTE SIRA Sočna i ukusna, a pravi se brzo i lako
Savršen spoj sira sa kačkavaljem u jelu koje se pamti.

PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA PASTA S TUNJEVINOM Sočna i slasna, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Sočan spoj testenine sa tunom, za ručak koji se pamti.

NAJKREMASTIJA PASTA Sa sirom i suvim vratom, ukućani će stajati u redu za još
Sočna pasta, za prave gurmane i one izbirljive.
Ljutkasta testenina s tunjevinom i paradajzom
Sastojci:
400 g testenine
4 kašike maslinovog ulja
3 kašike seckanog peršuna
2 čena belog luka
1 mala ljuta papričica
1 komad đumbira veličine 1 cm
450 g pasiranog paradajza
400 g tunjevine iz konzerve u ulju
so, biber
Priprema:
Napravite testeninu prema uputstvu na pakovanju i sačuvajte malo vode od kuvanja. U tiganju zagrejte maslinovo ulje i lagano propržite dve kašike seckanog peršuna, sitno iseckanog belog luka, iseckanog i očišćenog čilija i đumbira. Promešajte i sačekajte da sve omekša, pa dodajte paradajz i kuvajte još nekoliko minuta. Tunjevinu ocedite i umešajte u sos. Probajte i posolite i pobiberite po ukusu. Na kraju dodajte još nekoliko kašika kuvane vode i ubacite testeninu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

DOMAĆI MAJONEZ Zdraviji i ukusniji od onog kupovnog, a treba vam samo pola minuta
Dodaće na ukusu svakom jelu.

BEŠAMEL SOS Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Dodajte uz ćufte i uživajte u ukusnom jelu.

SANDRINA TORTA BELI ANĐEO SAVRŠENA ZA USKRS Kremasta i svečana, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Napravite ovu kremastu poslasticu po receptu Sandre Bojović iz Mladenovca
SUZANINA PRINCES VANILA TORTA SAVRŠENA ZA USKRS Očaravajuća poslastica bogatog ukusa za pravo uživanje
Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Suzane Golubović iz Niša.

SOJA SOS Posan i slasan, daće šmek svakom jelu
Gotov za tili čas, a super ide uz pirinač, meso i mnoga druga jela.
Komentari (0)