DORUČAK ZA POŽELETI Jaja unutar paradajza je predivno i malo drugačije jelo
Oduševiće vas ukus.

Jaja u paradajzu
Možda vas zanima:

DECA ĆE IH OBOŽAVATI Slatki i neodoljivi kejk pops odmah se smažu
Praktična je priprema!

BUEN ME SABE Torta španskog imena zadovoljiće vaša nepca
Bela i prekrasna.

MADLENE, KOLAČIĆI UZ KAFU Napravite jednostavni ukusni francuski desert po receptu Jelene Stanojević
Francuski kuvari savetuju da testo kada se umuti odstoji, čak i preko noći.

Sastojci:
4 paradajza
4 kašike prezli
4 jaja
4 kašike seckanog zelenog dela od mladog luka
4 kašike rendanog kačkavalja
Priprema:
Gornji deo paradajza odsecite, pa kašikom izvadite sredinu, zatim ga pecite na 210 stepeni oko 10 minuta. Nakon toga, u svaki paradajz stavite po jedno živo jaje. Preko toga pospite mešavinu prezli, kačkavalja
i mladog luka. Pecite sve dok jaje ne bude gotovo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)