RUČAK KOJI NIKADA NISTE PROBALI Napravite musaku od suvih šljiva
Jedinstven spoj ukusa i mirisa.
Posna musaka od suvih šljiva
Sastojci:
800 g krompira
200 g pšenice
80 g suvih šljiva
20 g oraha
4 kašike paradajz-pirea
1/2 kašike ruzmarina
Priprema:
Krompir isecite na tanke kolutove, pšenicu skuvajte, a suve šljive malo obarite. U vatrostalnu činiju ređajte prvo krompir, sitno seckane suve šljive, a zatim pšenicu pomešanu s orasima. Paradajz-pire razblažite s
bujonom od povrća i time prelijte musaku. Pospite je ruzmarinom i pecite 45 minuta na 200 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LAGANI RUČAK PRED SUTRAŠNJI PRAZNIK Vegetarijanska musaka oduševiće svakog
Laka je za pripremu, a neće vas gristi savest kada je budete jeli.
PRAVO PROLEĆNO JELO Musaka od spanaća je lagan obrok koji će zasititi celu porodicu
Prosta je za napraviti.
PEČENE PAPRIKE U MUSAKI SU NAJUKUSNIJE! Jednostavno jelo posle kog ćete tanjir polizati
I nije toliko kalorično.
STARI RECEPT ZA NAJUKUSNIJU MUSAKU Upotrebite zelje na najlakši način
Ukus će vas oduševiti!
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)