PO BAKINOM RECEPTU Piletina sa spanaćem je jelo posle kog ostaju prazni tanjiri
Neprevaziđena kombinacija.
Piletina sa spanaćem
Sastojci:
4 pileća karabataka
1 kašičica soli
1 kašičica bibera
1 kašičica ulja
3 čena belog luka
1 glavica crnog luka
1 šolja paradajz-pirea
2 šolje spanaća
2 šolje neutralne pavlake
40 g parmezana
2 kašike seckanog peršuna
Priprema:
Karabatak očistite od kostiju, posolite ga, pobiberite i stavite sa kožicom u zagrejano ulje da se ispeče. Kada
je gotov, izvadite sa strane, a u tom ulju spremite sos. Dodajte beli i crni luk, paradajz-pire, spanać, pavlaku, parmezan i peršun. Kuvajte sos još malo da se zgusne, pa stavite meso u njega. Kao prilog poslužite
pirinač.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.
AROMATIČNI RUČAK KOJI OSVAJA Kremasto jelo iz rerne koje će nestati sa tanjira ODMAH!
I deca će sve smazati.
LAGANA VEČERA ZA SVA VREMENA Zapečeni spanać sa sirom zavoleće cela porodica
Nećete moći da mu odolite.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)