NIŠTA JEDNOSTAVNIJE I LEPŠE Musaka od ove namirnice se lako sprema, a brzo jede
Ukusna i lagana večera.
Rižoto musaka
Možda vas zanima:
UKUSAN I PUN VITAMINA Rižoto sa pečurkama i PRŠUTOM je božanstven
Možete eksperimentisati sa sastojcima.
RUČAK NA SEOSKI NAČIN Preukusni rižoto lak je za pripremu i brzo se jede
Oduševiće vas lakoća pripreme.

OBROK ZA POŽELETI Kremasti pirinač sa belim mesom pravićete svaki dan
Jednostavna priprema će vas dodatno oduševiti.

LAGANI RUČAK PRED SUTRAŠNJI PRAZNIK Vegetarijanska musaka oduševiće svakog
Laka je za pripremu, a neće vas gristi savest kada je budete jeli.
Sastojci:
400 g pirinča
250 g mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
3 paradajza
150 ml soka od paradajza
100 g rendanog kačkavalja
supa
ulje
so, biber
majčina dušica
bosiljak
Priprema:
Na ulju propržite seckani crni luk, pa dodajte mleveno meso i dinstajte nekoliko minuta uz dolivanje malo supe. Upola omekšalom mesu dodajte pirinač i nastavite s dinstanjem da malo omekša. Umešajte majčinu dušicu i bosiljak. Smesu peručite u podmazan vatrostalni sud i prelijte paradajz sokom i razblaženim supom. Odozgo poređajte kolutove paradajza i pospite rendanim kačkavaljem. Pecite oko pola sata na 180 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.
Komentari (0)