PEČENO PILE IZ RERNE Evo kako će mu korica biti krckava, a meso meko i sočno
Poslužite uz pire krompir i zelenu salatu.
Sastojci:
1 pile
50 g maslaca
2 kašičice ruzmarina
2 kašičice timijana
2 šargarepe
1 crni luk
3 kašike maslinovog ulja
So, biber
Priprema:
Operite pile i prstima odvojite kožicu na prsima. Tu ubacite iseckan maslac i četvrtinu začina koje ste pomešali. U pile stavite očišćenu i iseckanu šargarepu i luk. Ostatak začina pomešajte sa maslinovim uljem i solju i istrljajte celo pile. Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni i pecite oko jedan sat, odnosno dok ne dobije zlatno-smeđu boju.
Možda vas zanima:
RUČAK KOJI SVI VOLE Najbolji recept za pečeno pile, reš korica, a meso mekano i sočno
Jelo oko koga nema mnogo posla, a svi ga vole.
NAJBOLJI NEDELJNI RUČAK Isprobajte odličan recept za krckavo pečeno pile sa sočnim prilogom
Jelo oko koga nema mnogo posla, a svi ga vole.
OVAJ RUČAK SE SAM SPREMA Pečeno pile sa krckavom koricom i mirišljavim začinima koji mu daju odličan ukus
Uz ovakvo meso je dovoljna sezonska salata, a možete poslužiti i bareni krompir.
NEDELJNI RUČAK Punjeno pile sa hrskavom koricom sigurno će okupiti porodicu oko stola
Pravi izbor za porodični ručak.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)