PEČENO PILE IZ RERNE Evo kako će mu korica biti krckava, a meso meko i sočno
Poslužite uz pire krompir i zelenu salatu.

Sastojci:
Možda vas zanima:

RUČAK KOJI SVI VOLE Najbolji recept za pečeno pile, reš korica, a meso mekano i sočno
Jelo oko koga nema mnogo posla, a svi ga vole.

NAJBOLJI NEDELJNI RUČAK Isprobajte odličan recept za krckavo pečeno pile sa sočnim prilogom
Jelo oko koga nema mnogo posla, a svi ga vole.

OVAJ RUČAK SE SAM SPREMA Pečeno pile sa krckavom koricom i mirišljavim začinima koji mu daju odličan ukus
Uz ovakvo meso je dovoljna sezonska salata, a možete poslužiti i bareni krompir.

NEDELJNI RUČAK Punjeno pile sa hrskavom koricom sigurno će okupiti porodicu oko stola
Pravi izbor za porodični ručak.
1 pile
50 g maslaca
2 kašičice ruzmarina
2 kašičice timijana
2 šargarepe
1 crni luk
3 kašike maslinovog ulja
So, biber
Priprema:
Operite pile i prstima odvojite kožicu na prsima. Tu ubacite iseckan maslac i četvrtinu začina koje ste pomešali. U pile stavite očišćenu i iseckanu šargarepu i luk. Ostatak začina pomešajte sa maslinovim uljem i solju i istrljajte celo pile. Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni i pecite oko jedan sat, odnosno dok ne dobije zlatno-smeđu boju.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.

POHOVANI KARFIOL Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji
Bićete oduševljeni koliko je ukusno.
Komentari (0)