PRAVO PROLEĆNO JELO Testenina sa sosom od sremuša ćete danas napraviti
Dok kuvate testeninu, sos u međuvremenu spremate.
Pasta sa sosom od sremuša
Sastojci:
600 g testenine
200 g sremuša
100 g lešnika
maslinovo ulje
3 kašike parmezana
so, biber
Priprema:
Očišćen i opran sremuš isecite na trake. Lešnik propržite na tiganju bez masnoće. U blender stavite sremuš, lešnik i maslinovo ulje, te dobro usitnite. Pred kraj dodajte parmezan i po potrebi sipajte još ulja, a onda i pobiberite. Testeninu obarite u posoljenoj vodi i procedite. Preliv razredite s malo vode u kojoj ste kuvali testeninu i izmešajte sa obarenom testeninom. Dekorišite po želji.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
UPRLJAĆETE SAMO JEDNU ŠERPU Testenina fina probudiće vam sva čula
Posle završenog obroka nećete imati problem sa sudovima.
I PROLEĆE MOŽE DA POČNE! Testenina sa sremušem zdrava i ukusna
Iskoristite priliku sad kad se pojavi ova biljka.
KAKO DA NAPRAVITE SVOJ PESTO SOS? Pratite ova uputstva i sigurno ćete uspeti u tome
Idealan je za testenine.
AKO STE ANEMIČNI JEDITE OVO Potpuno prirodni načini da povećate gvožđe i izbegnete simptome
Konzumiranjem određenih namirnica možete da pojačate krvnu sliku i smanjite malokrvnost.
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
Komentari (0)