NAJSOČNIJI PILEĆI RAŽNJIĆI Lako se prave, a deci su najzanimljiviji
Piletini ne može niko da odoli.
Pileći ražnjići
Sastojci:
70 g piletine
20-30 g kačkavalja
malo belog luka
20-30 g tanko sečene slanine
začinska mešavina
so, biber
Priprema:
Nadenite piletinu isečenim kačkavaljem, slaninom i belim lukom. Začinite po želji i zarolajte te omotajte slaninom. Piletina je brzo gotova na roštilju, za nekih 10 minuta. Nauljite je i ispecite uz stalno okretanje.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JEDAN SASVIM NOV UKUS Izuzetno jednostavna, a ludo ukusna - musaka sa piletinom
Svima će se dopasti.
SOČNA TESTENINA IZ RERNE Glavni sastojak je piletina, pa ručak i ne može da bude loš
Zasitiće celu porodicu.
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
PRAVO IZ RESTORANA Ukusna pileća čorbica sa OVIM dodatkom oduševiće vas na prvi zalogaj
Pripremite je kao iskusni kuvar.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)