SPOJ KVALITETNIH SASTOJAKA Preukusni namaz koji će vam ulepšati jutro
Svima će se dopasti.
Pileći namaz
Sastojci:
100 g pilećih prsa
2 kašike jogurta
1 kašičica senfa
1 kašičica kurkume
1/2 kašičice bibera
režanj belog luka
so po želji
hleb od integralnog brašna
Priprema:
Ispečena pileća prsa isecite na komadiće, pa ih u mikseru spojite s ostalim sastojcima i sve dobro izmiksajte. Smesu malo ostavite u frižider, pa je poslužite uz hleb po želji. Ovo je savršen način da iskoristite ostatke piletine od juče. Za nekoliko minuta imate izvrstan namaz bogat proteinima, za svaki deo dana i uz sve što poželite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SOČNA TESTENINA IZ RERNE Glavni sastojak je piletina, pa ručak i ne može da bude loš
Zasitiće celu porodicu.
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
PRAVO IZ RESTORANA Ukusna pileća čorbica sa OVIM dodatkom oduševiće vas na prvi zalogaj
Pripremite je kao iskusni kuvar.
PIKANTNA PILETINA Napravite ručak koji će se svideti celoj porodici, savršen je!
Prste ćete polizati.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
Komentari (0)