BOLJE OD MESA Krompir na roštilju, neverovatno ukusan

trpeza.rs

07:26

Sezonski recepti 0

Pecite ga na roštilju odmah iza mesa, sa obe strane dok dobije lepu zlatnu boju

BOLJE OD MESA Krompir na roštilju, neverovatno ukusan
pixabay

Potrebni sastojci:

– mladi krumpir

– sol

– vegeta

– crvena paprika

– začinsko bilje

Priprema:

I za ovaj recept je potrebna prethodna priprema!

Mladi krompir operite i skinite mu ljusku, gde ne ide, oljuštite ga. Isecite na kolutove oko pola cm (do 1 cm) debljine. Skuvajte krompir u slanoj vodi – do pola.

Dobro ocedite, i stavite minut da se malo prosuši.

Pospite sa malo crvene paprike (na vrh kašičice), malo vegete, soli i začinskim biljem koje volite. Lagano izmešajte, dodajte malo ulja.

Krompir je spreman za roštilj.

Pecite ga na roštilju odmah iza mesa, sa obe strane dok dobije lepu zlatnu boju.

Možda vas zanima:

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading