BOLJE OD MESA Krompir na roštilju, neverovatno ukusan
Pecite ga na roštilju odmah iza mesa, sa obe strane dok dobije lepu zlatnu boju
Potrebni sastojci:
– mladi krumpir
– sol
– vegeta
– crvena paprika
– začinsko bilje
Priprema:
I za ovaj recept je potrebna prethodna priprema!
Mladi krompir operite i skinite mu ljusku, gde ne ide, oljuštite ga. Isecite na kolutove oko pola cm (do 1 cm) debljine. Skuvajte krompir u slanoj vodi – do pola.
Dobro ocedite, i stavite minut da se malo prosuši.
Pospite sa malo crvene paprike (na vrh kašičice), malo vegete, soli i začinskim biljem koje volite. Lagano izmešajte, dodajte malo ulja.
Krompir je spreman za roštilj.
Pecite ga na roštilju odmah iza mesa, sa obe strane dok dobije lepu zlatnu boju.
Možda vas zanima:
KROMPIR SA SVINJETINOM Priprema se po francuskoj recepturi i uspeva svima, ukus prvoklasan!
Brzo, lako i zasitno...
VEČERA ZA 30 MINUTA Krompir iz rerne posut susamom i mlevenom paprikom, neverovatno je ukusan
Uz dodatak sira ili sezonske salate imaćete odličnu večeru.
NEMA KO OVO NE VOLI! Krompir sa dve vrste luka i mirišljavim začinom
Aromatični krompir može da se jede kao obrok ili kao prilog uz meso i ribu.
DUŠU DALO UZ ROŠTILJ Prepečeni hleb sa belim lukom, aromatičan i hrskav
Toliko dobar da mu niko neće odoleti, a možete da ga servirate uz bilo koje meso
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)