BOLJE OD MESA Krompir na roštilju, neverovatno ukusan
Pecite ga na roštilju odmah iza mesa, sa obe strane dok dobije lepu zlatnu boju
Potrebni sastojci:
– mladi krumpir
– sol
– vegeta
– crvena paprika
– začinsko bilje
Priprema:
I za ovaj recept je potrebna prethodna priprema!
Mladi krompir operite i skinite mu ljusku, gde ne ide, oljuštite ga. Isecite na kolutove oko pola cm (do 1 cm) debljine. Skuvajte krompir u slanoj vodi – do pola.
Dobro ocedite, i stavite minut da se malo prosuši.
Pospite sa malo crvene paprike (na vrh kašičice), malo vegete, soli i začinskim biljem koje volite. Lagano izmešajte, dodajte malo ulja.
Krompir je spreman za roštilj.
Pecite ga na roštilju odmah iza mesa, sa obe strane dok dobije lepu zlatnu boju.
Možda vas zanima:
VEČERA ZA 30 MINUTA Krompir iz rerne posut susamom i mlevenom paprikom, neverovatno je ukusan
Uz dodatak sira ili sezonske salate imaćete odličnu večeru.
NEMA KO OVO NE VOLI! Krompir sa dve vrste luka i mirišljavim začinom
Aromatični krompir može da se jede kao obrok ili kao prilog uz meso i ribu.
DUŠU DALO UZ ROŠTILJ Prepečeni hleb sa belim lukom, aromatičan i hrskav
Toliko dobar da mu niko neće odoleti, a možete da ga servirate uz bilo koje meso
Kako do savršeno pečenog krompira: Zlata vredni saveti da vam ispadne zlatan i hrskav spolja a mekan unutra
Veoma je bitno da se krompir kuva kako bi jer to obezbeđuje kasnije stvaranje idealne hrskave korice
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)