BOLJE OD MESA Krompir na roštilju, neverovatno ukusan
Pecite ga na roštilju odmah iza mesa, sa obe strane dok dobije lepu zlatnu boju

Potrebni sastojci:
Možda vas zanima:

VEČERA ZA 30 MINUTA Krompir iz rerne posut susamom i mlevenom paprikom, neverovatno je ukusan
Uz dodatak sira ili sezonske salate imaćete odličnu večeru.

NEMA KO OVO NE VOLI! Krompir sa dve vrste luka i mirišljavim začinom
Aromatični krompir može da se jede kao obrok ili kao prilog uz meso i ribu.

DUŠU DALO UZ ROŠTILJ Prepečeni hleb sa belim lukom, aromatičan i hrskav
Toliko dobar da mu niko neće odoleti, a možete da ga servirate uz bilo koje meso

Kako do savršeno pečenog krompira: Zlata vredni saveti da vam ispadne zlatan i hrskav spolja a mekan unutra
Veoma je bitno da se krompir kuva kako bi jer to obezbeđuje kasnije stvaranje idealne hrskave korice
– mladi krumpir
– sol
– vegeta
– crvena paprika
– začinsko bilje
Priprema:
I za ovaj recept je potrebna prethodna priprema!
Mladi krompir operite i skinite mu ljusku, gde ne ide, oljuštite ga. Isecite na kolutove oko pola cm (do 1 cm) debljine. Skuvajte krompir u slanoj vodi – do pola.
Dobro ocedite, i stavite minut da se malo prosuši.
Pospite sa malo crvene paprike (na vrh kašičice), malo vegete, soli i začinskim biljem koje volite. Lagano izmešajte, dodajte malo ulja.
Krompir je spreman za roštilj.
Pecite ga na roštilju odmah iza mesa, sa obe strane dok dobije lepu zlatnu boju.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.

PUNJENE PAPRIKE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Sočno i slasno jelo, ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)