POTPUNO DRUGAČIJI Pečeni čizkejk za sve one koji ne vole kolače koji se ne peku
Kremasta i veoma ukusna poslastica.

Sastojci:
Možda vas zanima:

ELEGANTNA POSLASTICA Torta ptičje mleko je troslojna rapsodija savršanog ukusa
Poznata je pod imenom ptičije mleko, a svi će vam tražiti recept kada prvi put probaju

MOĆAN I SOČAN SLATKIŠ Čokoladni kolač sa bananama i jagodama
Bogatstvo ukusa u kombinaciji fila od banane, kore od čokolade i preliva od jagoda.

SAVRŠEN SLATKIŠ Čokoladne kocke sa sočnom korom i filom koji se topi u ustima
Kolač koji se jednostavno sprema, a svima se dopada.

PROSTO NEDOLJIV! Napravite kolač s jabukama na malo drugačiji način
Umesto klasične pite na koju ste navikli probajte ovaj kolač.
4 jaja
1 šolja šećera
500 g krem sira „Ela“
400 ml slatke pavlake
1 vanilin šećer
2 kašike brašna
kora od 1 limuna
Priprema:
Mutite krem sir i šećer 5 minuta. Uz mućenje dodajte jedno po jedno jaje. Dodajte pavlaku i promešajte, a zatim vanilin šećer. Dodajte brašno i sjedinite u ujednačenu smesu. Obložite kalup za tortu papirom za pečenje tako da i ivice budu obložene. Namažite papir margarinom i sipajte smesu. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 1 sat. Kolač treba da dobije braon koricu. Isključite rernu i ostavite čizkejk da stoji unutra još 50 minuta uz poluotvorena vrata. Ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi i stavite u frižider na nekoliko sati da se stegne. Služite uz sveže voće.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

DOMAĆE PROTEINSKE ČOKOLADICE ZDRAVIJE OD KUPOVNIH Uklapaju se i u dijetu, a savršenog ukusa
Čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi.

PUNJENA JAJA Sočno predjelo koje se brzo pravi, a savršeno za slavsku trpezu
Gurmansko predjelo oduševiće sve goste.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.
Komentari (0)