NEODOLJIV, PRSTE DA POLIŽEŠ Slasni gulaš neće vas mnogo koštati, a svi će biti siti
Nećete moći da mu odolite.

Gulaš
Sastojci:
500 g junetine
so, biber
voda
maslinovo ulje
1 kašika brašna
4 kisela krastavčića
2 manje glavice crnog luka
mlevena paprika
3 šargarepe
3 krompira
Priprema:
Naseckajte luk i popržite ga na ulju. Kada dobije boju, dodajte mlevenu papriku, šargarepu i junetinu iseckanu na kockice. Začinite, poklopite i ostavite da se krčka na laganoj vatri, bez mešanja dok sok ne postane bistar. Tada pospite brašnom, dodajte vodu, tek toliko da vam smesa ne bude previše gusta i nastavite s kuvanjem na laganoj vatri još 20 minuta. Kada meso postane mekano, dodajte krompir iseckan na kockice i po potrebi još vode. Nastavite kuvati još 15 minuta i dodajte kisele krastavčiće iseckane na kolutiće, koji će gulašu dati specifičnu aromu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj
Prepustite se ovom užitku.

RECEPT ZA TRADICIONALNI MAĐARSKI GULAŠ Jelo na kašiku koje svi volimo
Oduševiće vas ukus.

NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.

BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle

POHOVANI OSLIĆ Savršena ideja za ukusan posni ručak, svi će tražiti dodatak!
Zdrav ručak za celu porodicu.

RECEPT ZA DINSTANI GRAŠAK SE NAJVIŠE TRAŽI Topi se u ustima i nema toga ko može da mu odoli
Brzo se sprema, a preukusno je. Što je najbolje i deca ga obožavaju
Komentari (0)