NAJBOLJI JE KAD SE DOBRO ZAMASTI Poznato srpsko jelo najukusnije je sa SLANINICOM
Podvarak svima prija.

Podvarak
Možda vas zanima:

PODVARAK Po starom teta Mirinom receptu, ukusa koji se ne zaboravlja
Prava eksplozija ukusa, nema ko vam neće tražiti recept.


PRAKTIČNA I ZA UŽINU NA POSLU Zdrava, a zasitna salata od kupusa zovu i ŽESTOKA
Ukusna zdrava salata.

ČORBA KOJA POMAŽE I U MRŠAVLJENJU Jelo na kašiku koje je pritom i ukusno
Kupus je poznat kao namirnica koja treba da se jede tokom leta.
Sastojci:
2 kg kiselog kupusa
2 dl ulja
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
1 šoljica pirinča
2 lista lorbera
6 zrna bibera
aleva paprika
so, biber
Priprema:
Kupus sitno iseckati i oprati da mu se malo spere so. Na zagrejanom ulju propržiti sitno iseckan crni luk, dodati iseckan kupus, lorberov list, biber u zrnu, te sitno iseckan beli luk. Naliti malo vode, poklopiti šerpu i dinstati. U toku dinstanja više puta dodavati pomalo tople vode. Kad kupus bude mekan, staviti malo aleve paprike, mlevenog bibera, malu šoljicu opranog pirinča. Po potrebi posoliti, promešati i zapeći u rerni da kupus dobije tamnomrku boju i postane potpuno suv.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.

PUNJENE PAPRIKE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Sočno i slasno jelo, ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)