NE TREBA VAM ROŠTILJ Ćevapi iz rerne prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
Ručak koji svi obožavaju.

Sastojci:
Možda vas zanima:

RECEPT ZA BEČKE ŠNICLE Napravite specijalitet kao pravi Bečlija, topiće se u ustima!
Poslužite uz krompir ili sezonsku salatu.

ĆEVAPI IZ RERNE Ne morate da stojite pored šporeta, a veoma su sočni i ukusni kao sa roštilja!
Ćevapi pripremljeni na ovaj način biće brzo spremni za jelo.

RUČAK KOJI SVI VOLE Najbolji recept za pečeno pile, reš korica, a meso mekano i sočno
Jelo oko koga nema mnogo posla, a svi ga vole.

PREDLOG ZA RUČAK Mekana dinstana džigerica s povrćem u ukusnom umaku
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
Za ćevape:
1 kg mlevenog mesa
7-8 čenova belog luka
1 crni luk
2 kašičice sode bikarbone
3 kašičice soli
2 kašičice bibera
200 ml kisele vode
Za preliv:
300 ml piva
1 kašika suvog biljnog začina
2 kašičice bibera
½ kašičice suve mirođije
1 kašičica seckanog peršuna
50 ml ulja
Priprema:
U mleveno meso dodati izrendan crni i beli luk, sodu bikarbonu, so, biber i kiselu vodu. Dobro izmešati, staviti u frižider da stoji jedan sat. Napraviti ćevape, poređati u nauljen pleh i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko pola sata. Preliti ih prelivom od pomešanih sastojaka i vratiti u rernu još 15 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

PROLEĆNI KROMPIRIĆI U KREMASTOM SOSU Za obrok koji se pamti
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

NEODOLJIVI SERNIK Pečeni poljski čizkejk pravi je raj za nepca, za savršen petak
Kremast i sočan, ukućani će ga obožavati.

ZAPEČENI BROKOLI Zdrav i ukusan ručak koji će cela porodica obožavati
Dodajte prilog po želji i uživajte.

PITA SA MESOM OD GOTOVIH KORA Napravite ovako, i biće u isto vreme sočna i hrskava
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

SLANA TORTA SA PAPRIKAMA Raskošno predjelo koje nećete moći da prestanete da jedete
Kremasta i slasna, a gotova očas posla.
Komentari (0)