PROVERENO NAJBOLJE Pileći ražnjići u pivskoj marinadi su zvezda svakog piknika
Ovi ražnjići su kao stvoreni za ručak u prirodi, jednostanvi za pripremu a lagani da se spakuju u torbu ili ranas.
Pileći ražnjići u pivskoj marinadi
Sastojci:
Za marinadu:
3 kašike soja sosa
2 kašike meda
2 čena belog luka
1 kašičica dižon senfa
150 ml piva
400 g pilectine
drveni štapići za ražnjiće
Priprema:
Za marinadu pomešajte sve gore navedene sastojke i stavite piletinu u marinadu. Ostavite da odstoji u marinadi nekoliko sati. Meso nabodite na drvene ražnjiće i pecite na gril tiganju, roštilju ili u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Dok se peku, ražnjiće premazujte marinadom.
Možda vas zanima:
NAJSOČNIJI PILEĆI RAŽNJIĆI Lako se prave, a deci su najzanimljiviji
Piletini ne može niko da odoli.
Sočna piletina s limunom na francuski način osvojiće vas svakim zalogajem
Piletina na francuski način biće gotova je za 45 minuta, a osvojće vas svojim snažnim ukusima koji obična pileća prsa pretvaraju u najukusniju zvezdu vašeg tanjira.
Hrskava krilca iz rerne PRSTE DA POLIŽEŠ a tajna je u sastojku koji vam nikad ne bi pao na pamet
Ovo su najhrskavija krilca koja ćete ikad probati!
RECEPT KOJI JE ODUŠEVIO MILIONE Piletinu na ovaj način pravićete zauvek
Od sada ćete meso pohovati samo ovako
OSVEŽAVAJUĆI TIRAMISU SA LIMUNOM Savršeni spoj sa voćem kome rum daje posebnu čar
Fenomenalni slatkiš oboriće s nogu i one izbirljive.
TRIKOVI ZA SAVRŠENU ŠEĆERNU GLAZURU Neće se lepiti ni pucati a torta će biti kao kupovna
Da bi dobro prianjala uz tortu i kolače glazura mora da ima pravu konzistenciju. Ako je suviše gusta nećete moći da je nanesete, a suviše retka neće pokriti dobro tortu.
MUSAKA Ne mogu da joj odole ni najveći gurmani, a greje dušu i telo
Probajte i uverite se zašto je toliko dobra.
DODAJTE OVE 2 NAMIRNICE U MLEVENO MESO Ćufte će biti sočne i neverovatno ukusne
Poslušajte savete iskusnih domaćica za sočno i mekano mleveno meso.
BEGOVA ČORBA Bosanski specijalitet za sva vremena koji svakom kašikom krepi organizam
Jedan tanjir vam neće biti dovoljan. Bamija, kao njen obavezni sastojak, potiče iz Afrike, izgledom podseća na hibiskus i ima mnogobrojne benefite po zdravlje.
Komentari (0)