RECEPT KOJI JE ODUŠEVIO MILIONE Piletinu na ovaj način pravićete zauvek
Od sada ćete meso pohovati samo ovako

Trikove za najsavršeniju pohovanu piletinu: Sočna i hrskava, lepi se za prste!
Možda vas zanima:

PILETINA U SOSU OD ŠAMPINJONA Kremasto jelo pravi je raj za nepca
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

ZATAR PILETINA SA PIRINČEM Sočan i zasitan obrok, a božanstven začin mu daje poseban šmek
Ovo jelo nije samo savršen izbor za porodične obroke tokom nedelje, već je i potpuno prikladno posluženje za goste...

ČERVIŠ SA PILETINOM Zaboravljeno jelo s juga Srbije za prave gurmane
Červiš je jedno od jela bazirano na pilećem belom mesu. U južnim delovima Srbije često je posluživano kao predjelo, a današnje domaćice ga služe uz obarenu testeninu ili pire krompir i sezonsku salatu kao ručak.

PILETINA SA KIKIRIKIJEM Sočno i slasno jelo koje će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Usvojite ove savete i uživajte u najboljoj pohovanoj piletini ikada.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)