RECEPT KOJI JE ODUŠEVIO MILIONE Piletinu na ovaj način pravićete zauvek
Od sada ćete meso pohovati samo ovako

Trikove za najsavršeniju pohovanu piletinu: Sočna i hrskava, lepi se za prste!
Usvojite ove savete i uživajte u najboljoj pohovanoj piletini ikada.
Možda vas zanima:

ČERVIŠ SA PILETINOM Zaboravljeno jelo s juga Srbije za prave gurmane
Červiš je jedno od jela bazirano na pilećem belom mesu. U južnim delovima Srbije često je posluživano kao predjelo, a današnje domaćice ga služe uz obarenu testeninu ili pire krompir i sezonsku salatu kao ručak.

PILETINA SA KIKIRIKIJEM Sočno i slasno jelo koje će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.

PIKANTNA KINESKA PILETINA SA NUDLAMA Sočno jelo koje osvaja u trenu
Čau mejn, jedno od najpopularnijih kineskih jela, predstavlja kombinaciju piletine s nudlama, u sočnom spoju sa soja sosom i ljutim papričicama. Kineski emigranti iz regiona Tajšan, iz Južne Kine su u 19. veku prvi doneli recept za ovo jelo na tlo Evrope. U originalu se spremao s kupusom, pečurkama ili lukom, a onda se dodalo meso i soja sos. Slično je jelu lo mejn, s tim da su nudle kuvane, a sos je gušći i lepljiviji. Ako ne volite ljuto, smanjite količinu papričica, ali nema sumnje da ćete biti oduševljeni koliko je dobro.

PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Kremasta i neodoljiva, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Sočni ručak sa mesom i sirom obožavaće cela porodica, a priprema je veoma jednostavna.

PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.

DOMAĆI HLEB OD BATATA Mekan kao duša i sočan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.

VOJNIČKI PASULJ Ovako se spremao u JNA i bio nikad ukusniji
Slasni pasulj po tradicionalnom receptu.

ŠTRUDLA SA BUNDEVOM Mirisna poslastica u neodoljivom spoju ukusa
Sočna i drugačija, uzećete parče više.

POSNI ČOKOLADNI TARTUFI Raskošni kolači ukusa koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus neponovljiv.
Komentari (0)