ČORBA ALI MALO DRUGAČIJA Zagrejaće vas u trenutku
Donosimo vam predlog za čorbu sa leblebijama. Ukusna, lagana i hranljiva.

Potrebno je
Možda vas zanima:

JEFTINA KROMPIR ČORBA Mirisna i ukusna, a gotova za 20 minuta
Pravi se lako, posna, a osvaja na prvi zalogaj.

ČORBA OD SPANAĆA SA ORASIMA Krepi organizam u trenu
Sočna i zdrava, pravićete stalno.

ČORBA OD KARFIOLA Pravi se lako, a krepi organizam u trenu
Sočna i ukusna, zagrejaće vas u momentu.

BEGOVA ČORBA Kraljica među čorbama koja krepi organizam u trenu, za svaku svečanu trpezu
Zagrejaće vam dušu i telo, a nema ko je ne voli.
oko 3 šake leblebija
2 kašike maslinovog ulja
glavica luka
2 šargarepe
2 lovorova lista
so
biber
Priprema
Leblebije prethodno ostavite preko noći potopljene u vodi.Leblebije dobro isperite i ocedite pre pripreme čorbe. Sitno naseckani luk i šargarepu dinstajte na maslinovom ulju dok ne omekšaju. U lonac dodajte leblebije i dolijte vodu taman da ga prekrije. Ubacite dva lovorova lista pa začinite biberom i solju po želji. Nakon 30 minuta, kad su leblebije potpuno skuvane, izmiksajte sve sastojke kako biste dobili gustu teksturu čorbe. Malu količinu skuvanih leblebija možete ostaviti za posipanje po čorbi. Čorbu možete posuti i sitno seckanim svežim peršunom.

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)