PUNJENI SMUĐ Konkretno jelo koje obara s nogu, recept je proveren a ukus savršen
Dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PIKANTNI SOM Posno jelo pravi je raj za nepca
Držaće vas dugo sitim.

OSLIĆ ORLI Najbolji ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Riba je poznata kao namirnica koja zamenjuje meso, a ovaj oslić će vas oduševiti od

SMUĐ ORLI Posni specijalitet kog će obožavati cela porodica, za pravo uživanje
Dodajte pomfrit ili prilog po želji, bićete oduševljeni.

SOM SA ŠLJIVAMA Posni specijalitet kao osmišljen za slavsku trpezu, ukusa koji se pamti
U savršenom aromatičnom spoju, prste da poližete.
- 1 kg smuđa
- 1 kašika prezli
- 3-4 šampinjona
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- peršun
- limun
Priprema:
Crni i beli luk iseckajte i na ulju propržite, dodajte na listiće iseckane šampinjone i 3-4 grančice peršuna. Kada se ohladi, dodajte prezle. Očišćene ribe usolite i napunite pripremljenim filom. Uvežite kuhinjskim koncem da fil ne izlazi prilikom pečenja. Pekač podmažite uljem i složite ribe. Pecite na 200 stepeni oko 25 minuta, dok riba ne dobije braon boju. U toku pečenja okrenite je na drugu stranu.

HAMBURGER SUPA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Služite toplo.

DOMAĆE PIŠKOTE Prave se lako, a nimalo ne zaostaju za onim kupovnim
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

PILEĆA KARBONARA Italijanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Sočno jelo raspametiće i one izbirljive.

POTAŽ OD BUNDEVE Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu
Služite uz tost.

DOMAĆE POGAČICE SA ČVARCIMA Još ukusnije od onih kupovnih, samo dodajte šolju jogurta
Priprema nije kompikovana, a ukusne i slasne.
Komentari (0)