ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA I PAVLAKE Sočno jelo koje budi sva čula
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
Potrebno je:
- 500 g svinjskih šnicli
- 100 g seckanih šampinjona iz tegle
- 2 glavice crnog luka
- 2 dl pavlake za kuvanje
- 50 g maslaca
- so
- biber
- kari
- suvi biljni začin
Priprema
Šnicle izlupajte u začinite, pa ih uvaljajte u brašno. Propržite na maslacu pa ih izvadite na masan papir. Iseckajte crni luk i šampinjone pa izdinstajte u tiganju gde su se prethodno pržile šnicle. Onda vratite šnicle u tiganj pa dodajte pavlaku za kuvanje i začinite. Krčkajte oko 15 minuta na tihoj vatri. Dekorišite seckanim peršunom i sklonite sa ringle. Služite uz prilog po želji. Prijatno!
OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.
POSNA MOSKVA ŠNIT Jedna od najlepših beogradskih torti, praznična, lagana i voćna
Fenomenalna poslastica idealna za svaku svečanu trpezu.
USKRŠNJA PAMUK POGAČA Mekana kao duša, a uspeće i početnicima
Ukrasiće svečanu trpezu, a dobićete brojne komplimente.
SPANAĆ SA MLEVENIM MESOM Sočno jelo koje se pravi brzo i lako, a govori 5 jezika
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO Narašće kao ludo, a kiflice će biti mekane danima
Jednostavna namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji, dodaće mekoću vašem pecivu i biće sveže danima.
Komentari (0)