ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA I PAVLAKE Sočno jelo koje budi sva čula
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
Potrebno je:
- 500 g svinjskih šnicli
- 100 g seckanih šampinjona iz tegle
- 2 glavice crnog luka
- 2 dl pavlake za kuvanje
- 50 g maslaca
- so
- biber
- kari
- suvi biljni začin
Priprema
Šnicle izlupajte u začinite, pa ih uvaljajte u brašno. Propržite na maslacu pa ih izvadite na masan papir. Iseckajte crni luk i šampinjone pa izdinstajte u tiganju gde su se prethodno pržile šnicle. Onda vratite šnicle u tiganj pa dodajte pavlaku za kuvanje i začinite. Krčkajte oko 15 minuta na tihoj vatri. Dekorišite seckanim peršunom i sklonite sa ringle. Služite uz prilog po želji. Prijatno!
Možda vas zanima:
JUNEĆE ŠNICLE U SOSU OD SENFA Aromatični ručak koji tera vodu na usta
Mekane i sočne, pravićete stalno.
LOVAČKE ŠNICLE U NEODOLJIVOM SOSU Ovako ih prave u restoranu i zato su saftaste
Služite uz krompir pire i salatu po želji.
KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE ZA PRAVE LJUBITELJE MESA Saftaste i mekane kao puter
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
POSNE LOVAČKE ŠNICLE Savršena kombinacija pečuraka, aromatičnog povrća i kremastog biljnog sosa
Harmonija različitih ukusa u jelu koje se ne zaboravlja.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)