KREM ČORBA OD TIKVICA Sočna i preukusna, zagrejaće vam dušu i telo
Zdrava i ukusna čorba, sipaćete tanjir više.
Potrebno je
- 3 tikvice
- 1 crni luk
- 2 čena belog luka
- 1 krompir
- 750 ml pilećeg bujona
- 200 ml pavlake za kuvanje
- so, biber, muskatni oraščić po ukusu
Priprema:
Na malo ulja propržite crni luk i beli luk dok ne omekšaju. Dodajte seckane tikvice i krompir, pa nalijte bujonom. Kuvajte dok povrće ne omekša, pa izmiksajte štapnim mikserom. Vratite na vatru, dodajte pavlaku i začine, pa prokuvajte čorbu još nekoliko minuta. Prijatno!
Možda vas zanima:
NAJSOČNIJA KROMPIR ČORBA Fenomenalan obrok dugo će vas držati sitim, a krepi organizam u trenu
Neodoljiva i sočna, ukusa koji priča priče.
BORŠĆ Specijalitet ruske kuhinje slatkasto-kiselkastog ukusa, zamirisaće vam cela kuća
Jaka i mirisna, a cvekla joj daje crvenu boju.
ČORBA OD POVRĆA Domaća i zdrava, a krepi organizam u trenu
Zdrava i ukusna, pravićete stalno.
BEGOVA ČORBA Ukus tradicije po originalnom sarajevskom receptu, za svaku svečanu trpezu
Aromatična čorba, u savršenom spoju povrća sa mesom.
TUNA PICA ZA PETAK VEČE Pozovite prijatelje i uživajte uz klopu i film
Omiljeno jelo mnogih u posnoj varijanti, prste da poližete.
POSNI ČUPAVCI ZA PRAVE SLADOKUSCE Sočan spoj biskvita sa filom i kokosom, za sve važne događaje
Fenomenalni kolači idealni za slavsku i svečanu trpezu.
HRSKAVI TOFU Sir pogodan za dane posta , a ne goji, dodajte kao prilog omiljenom jelu
Tofu je sojin sir, niskokaloričan i odličan za vegane i dane posta.
DODAJTE OVO U PASULJ I RECITE ZBOGOM NADUTOSTI Jednostavan trik koji svaki put uspe
Ako i vas muli problem nadutosti stomaka kada jedete pasulj, primenite ovaj koristan savet.
POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća
Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.
Komentari (0)