NAMAZ OD LEBLEBIJA NA VODI Aromatičan i začinjen, daće šmek svakom jelu
Slasan namaz pogodan za dane strogog posta, pravićete stalno.

Potrebno je
Možda vas zanima:

DOMAĆI HUMUS Neodoljivo kremast i aromatičan, a savršen za bilo koje doba dana
Mažite na hleb ili dodajte kap prilog omiljenom jelu.

PAŠTETA OD POVRĆA NA VODI Slasan namaz pogodan za dane strogog posta
Možete da je čuvate do sedam dana u frižideru.

AROMATIČNI NAMAZ OD ČVARAKA Pravi se lako, a kremast i preukusan
Služite uz hleb ili krekere.

NAMAZ OD PASULJA Aromatični prilog koji daje šmek svakom jelu
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
- 200 g kuvanih leblebija (iz konzerve)
- 4 kašike tahinija
- 1 kašičica soli
- pola kašičice bibera
- sok od 2 manja limuna
- 1 kašika suvog vlašca
- 1 kašika belog luka u prahu
- začinska paprika
Priprema:
Kuvane leblebije, tahini, biber, so, beli luk, vlašac i sok od limuna stavite u blender. Blendajte nekoliko minuta, dok ne dobijete glatku i ujednačenu smesu. Servirajte u činijice ili držite u frižideru. Pospite namaz od leblebija sa malo začinske paprike.

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)