DOMAĆA PARADAJZ ČORBA Jelo "na kašiku" koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
Potrebno je
- 500 ml pasiranog paradajza
- 500 ml vode
- 1 šaka makarona
- 1 kašika šećera
- 1 kašika suvog začina
- 1 manja glavica crnog luka
- 2 kašike brašna
- 2 čena belog luka
- seckani peršun
- 3 kašike ulja
- so, biber
Priprema
Sitno seckan crni i beli luk propržite na zagrejanom ulju u šerpi. Dodajte brašno i dinstajte na tihoj vatri. Skinite sa šporeta i dodajte paradajz, uz neprestano mešanje. Zatim nalijte vodu i kuvajte. Kad proključa, dodajte makarone, peršun i začine. Posolite i pobiberite. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KAFANSKA PARADAJZ ČORBA Mirisna i kremasta, savršeno jelo na kašiku
Krepi organizam u trenu.
KAFANSKA PARADAJZ ČORBA Trik poznatog kuvara zbog kog će ispasti savršena
Pečeni paradajz dodaće na ukusu.
PARADAJZ ČORBA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara po kome uvek ispadne savršena
Preukusna, a krepi organizam u trenu.
PARADAJZ ČORBA PO KAFANSKOM RECEPTU Savršenog ukusa, a daće vam energije za ceo dan
Krepi organizam u trenu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)