PASTA KARBONARA Rimski specijalitet nastao sredinom 20. veka, prste da poližete
Klasik bez premca nestaće sa stola odmah.

Priprema
Možda vas zanima:

ITALIJANSKA KARBONARA Ovako se pravi po originalnom receptu, najkremastija koju ste jeli do sada
Sočno jelo za prave gurmane, nestaće sa stola odmah.

PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.

PASTA KARBONARA Donosimo vam originalan italijanski recept
Čuveni italijanski delikates oboriće s nogu sve koji ga budu probali.

Popularni šef kuva za vas: Remzijeva kremasta karbonara gotova je za samo 10 minuta!
Ako si uvek u trci s vremenom ili vam se jednostavno ne kuvat po ovako lepom vremenui, ovaj recept je prava stvar za vas.
- 200 g paste
- 100 g pančete
- 2 žumanca
- 50 g parmezana
- so, biber
- peršun
- maslinovo ulje
Priprema
U posoljenu vodu dodajte pastu pa skuvajte. U jednoj posudi umutite žumanca, so, biber i parmezan. Sve viljuškom sjedinite. Dodajte malo seckanog peršuna pa ostavite sa strane. U zagrejanom tiganju propržite slaninicu, uz neprestano mešanje. Testeninu procedite pa dodajte u tiganj. Zatim, dodajte smesu sa žumancima i parmezanom. Promešajte da se sastojci sjedine pa preručite u činiju. Pospite karbonaru ostatkom seckanog peršuna. Bon appetit!

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju
Sofi pala u zaborav: Mateja i Aleksandra oživeli stari plamen strasti, popustile im kočnice! (VIDEO)

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Poznato šta se dogodilo sa Hitlerom nakon rata?! Isplivali tajni CIA dokumenti, sve ukazuje na jednu stvar...

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)