CRNO MLEKO Odlično za kožu i varenje, a energetska bomba u jednoj šoljici
Drugačije i zdravo mleko, a preukusno, pravićete stalno.
Potrebno je
- 150 g crnog susama
- 10 urmi
- 1 l vode
Priprema
U vodi potopite susam pa tako ostavite preko noći. Sutradan procedite i preručite u blender. Zasebno potopite urme sa mlakom vodom 15 minuta. Dodajte urme u blender, nalijte vodu i blendajte. Dobićete kremasto i ukusno biljno mleko. Držite u frižideru do 3 dana. Prijatno!
Možda vas zanima:
BELA TOPLA ČOKOLADA Slatka i kremasta, poći će vam voda na usta
Zagrejaće vas u kišnim jesenjim danima, a uspeva svima.
PINK LATE Aromatična kafa osvaja na prvi gutljaj, a ovo povrće joj daje boju
Neobične boje i jake arome, pravićete stalno.
DOMAĆI JOGURT BOLJI OD KUPOVNOG Gust kao onaj grčki, pravićete stalno
Potrebna su vam samo 2 sastojka, a bićete oduševljeni ukusom.
NAPRAVITE SAMI DOMAĆE SOJINO MLEKO Preporučuje se posebno onima koji su alergični na laktozu
Zdravije nego kupovno.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)