CRNO MLEKO Odlično za kožu i varenje, a energetska bomba u jednoj šoljici
Drugačije i zdravo mleko, a preukusno, pravićete stalno.
Potrebno je
- 150 g crnog susama
- 10 urmi
- 1 l vode
Priprema
U vodi potopite susam pa tako ostavite preko noći. Sutradan procedite i preručite u blender. Zasebno potopite urme sa mlakom vodom 15 minuta. Dodajte urme u blender, nalijte vodu i blendajte. Dobićete kremasto i ukusno biljno mleko. Držite u frižideru do 3 dana. Prijatno!
Možda vas zanima:
KAPUĆINO KAO IZ OMILJENOG KAFIĆA Donosimo vam originalni recept za omiljeni napitak
Služite uz omiljeni keks ili kolač.
ŠERBET Topli napitak koji smiruje kašalj, po receptu koji se prenosio generacijama
Biće kao onaj iz bakine kuhinje.
NAJSLAĐA TOPLA ČOKOLADA SA SLATKOM PAVLAKOM Jedna šolja greje dušu i telo
Pravi se lako, a nema ko će joj odoleti.
IRSKA KAFA ZA SAVRŠENO JUTRO Kremast i ukusan napitak razbudiće vas u trenu
Zasladite po želji i uživajte u preukusnom napitku.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)