ČOKOLADNI BRAUNI BEZ BRAŠNA I ŠEĆERA Ne morate da brojite kalorije, a ukusa koji priča priče
Ni malo ne zaostaje za originalom, prste da poližete.
Potrebno je
- 2 zrele banane
- 2 jajeta
- 40 g kakao praha
- kašičica praška za pecivo
Priprema:
Rernu zagrejte na 250 stepeni. Banane ispasirajte, pa dodajte jaja, kakao i prašak za pecivo. Sve dobro promešajte. U pleh obložen pek papirom izlijte smesom. Pecite brauni 12 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Bon appetit!
Možda vas zanima:
BRAUNI SA JABUKAMA Sočni desert na zdraviji način, a mekan kao pamuk
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa jabukama ćete obožavati.
LIMUN BRAUNI SOČNIJI OD KLASIČNOG Gotov za 20 minuta, od sastojaka koje već imate
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa limunom ćete obožavati.
BRAUNI SA BOROVNICAMA BOLJI OD KLASIČNOG Mekan kao pamuk, a topi se u ustima
Sočni kolač za prave sladokusce.
BRZI BRAUNI Pevačica Aleksandra Radović otkriva recept za najkremastiji kolač mekan kao duša
Aleksandra Radović, pop pevačica i profesorka solfeđa i muzičke kulture, već godinama je deo muzičke scene, a na uspešnoj karijeri bez skandala mogle bi joj pozavideti brojne koleginice. Jednom prilikom je podelila recept za ovaj preukusni brauni i time pokazala da ima talenta i za kuvanje. Njenim specijalitetima najviše se obraduje ćerka Nina.
NJOKE SA PARMEZANOM I PESTO SOSOM Posno jelo na italijanski način koje budi sva čula
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
DOMAĆI HLEB Umesto mešenja treba samo varjača, a biće svež i nekoliko dana
Zamirisaće cela kuća, najbolje ga služite vrućeg uz prilog po želji.
TRIK KOJI ČISTI RERNU BEZ STRUGANJA I RIBANJA Nikad lakše, a nije u pitanju soda bikarbona
Očistite rernu od tvrdokornih masnoća, na jednostavan i lak način.
JUNEĆI GULAŠ RAJ ZA NEPCA Fenomenalan ručak u sočnom spoju mesa sa povrćem, za prave gurmane
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
LAZANJA SUPA U slasnom spoju predjela i omiljenog jela, popraviće vam dan u trenu
Ako volite lazanje, ovu supu ćete obožavati.
Komentari (0)