I OD KROMPIRA MOŽE NEŠTO SLATKO Neodoljiva kaša će vas iznenaditi dobrim ukusom
Prosto je i jednostavno.
Kaša od krompira
Sastojci:
1/2 šolje kokosovog mleka
1 šolja vode
1 kašičica kurkume
1/2 kašičice soli
2 krompira
1 banana
1 kašika otopljenog putera
1/2 kašičice cimeta
Priprema:
U šerpi prokuvajte kokosovo mleko i vodu. Kad proključa, ubacite kurkumu i so. Mešajte dok smesa ne postane kremasta. Krompir skuvajte i ispasirajte zajedno sa bananom. Sklonite šerpu sa ringle, pa ubacite krompir, bananu i cimet. Ako je previše gusto, dodajte malo mleka. Sipajte u činije i ukrasite orašastim plodovima ili komadima suvog voća.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
MIKS POVRĆA I RIBE Salata od lososa definitivno odličan predlog za obrok na poslu
Neće vas gristi savest ako je i previše pojedete.
PICA ZA SVAČIJI UKUS Recept za vege varijantu ovog jela je ODLIČAN
U njoj su nesvakidašnji sastojci.
SLASNE I UKUSNE Krofne po bakinom receptu meke kao DUŠA
Jednostavan recepti po kom ćete ih stalno praviti.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)