MIKS POVRĆA I RIBE Salata od lososa definitivno odličan predlog za obrok na poslu
Neće vas gristi savest ako je i previše pojedete.
Salata od lososa i jestivog cveća
Sastojci:
5 listova zelene salate
1/2 šolje jestivog cveća
2 jajeta
100 g dimljenog lososa
1/2 šolje čeri paradajza
1/2 šolje crvene paprike
začinsko bilje
Za preliv:
2 kašike sirćeta
2 kašike maslinovog ulja
1/2 kašičice meda
1/2 kašike limuna
Priprema:
Jaja skuvajte, ohladite u hladnoj vodi, oljuštite, isecite na polovine i ostavite sa strane. Komadiće lososa isecite u činiju. Čeri paradajz iseckajte na četvrtine i dodajte lososu. Zelenu salatu iscepkajte i dodajte zajedno sa jestivim cvećem u činiju, pa pomešajte. Napravite preliv tako što ćete sve sastojke da pomešate i prelijte preko salate. Na kraju dodajte komade jaja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OBROK BEZ GRIŽE SAVESTI Salata koju možete jesti i u pola noći
Najukusnija je koju ćete probati.
ELEGANTNA SALATA ZA SVEČANE PRILIKE Znaju Meksikanci šta je dobar obrok
Nestvarnog je ukusa.
SJAJNA KOMBINACIJA NAMIRNICA Salata od cvekle i kikirikija će se dopasti svakome!
Najavljuje ukus proleća.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)