NIKAD JEDNOSTAVNIJA POSLASTICA Brza keks torta bez jaja i margarina, tako kremasta i ukusna
Nema kuvanja filova samo umutite, poređate i sačekate da se stegne

Sastojci:
Možda vas zanima:

FINI, KREMASTI SLATKIŠ Mekane mlečne kocke, kolač u koji ćete se zaljubiti na prvi zalogaj
Mekane i sočne mlečne kocke oduševiće i one koji nisu ljubitelji kolača. Sa njima jednostavno nema greške

PROBAJTE ZA VIKEND OVAJ FANTASTIČAN RECEPT Kolač s orahom i čokoladom, toliko dobar da nestaje u trenu
Fin, ukusan sočan kolač koji će ulepšati svaki dan

KOLAČ ZA PONOS Savršena poslastica Mačje šape, lepša os svakog keksa
Ukus ovih keksića je zaista predivan...idealni su za grickanje uz kafu, čaj

NAJSLAĐI NA SVETU Rajski kolač, idealan za ljubitelje čokolade
Izgleda prelepo, a ukus je i više nego rajski
- 500 ml slatke pavlake
- 500 g maskarpone sira
- 100 g šećera u prahu
- 150 g crne čokolade
- 150 g bele čokolade
- 150 g keksa
- 250 ml vode ili mleka
Priprema:
U pleh veličine 20 cm x 12 cm poređati keks malo natopljen u vodu ili mleko. Mikserom umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu da dobijete gust šlag. Potom ubacite maskarpone i sve opet umutite.
Smesu podelite u dva dela, pa u prvi dodajte crnu, a u drugi topljenu belu čokoladu. Prvo preko kesa ređajte beli fil, preko stavite još jedan red keksa, pa premažite tamnim filom.
Postupak ponavljate dok imate keks i filove, s tim što keks treba da vam bude na vrhu.
Ostavite u frižider da se stegne, otprilike dva sata.
Odozgo premažite tankim slojem bilo kog fila i po želji narendajte čokoladu za ukras.

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.

Komentari (0)