ČOKOLADNI KOH Sočni kolač fantastičnog ukusa obožavaju i stari i mladi
Brza poslastica.

Sastojci:
Možda vas zanima:

ČIK MU ODOLITE! Čokoladni koh je mekan i sočan, obožavaju ga sve generacije
U ovoj fantastičnoj poslastici će uživati cela porodica, a napravi se za pola sata.

ČOKOLADNI KOH Još bolji i slađi od originala, prste da poližete
Fenomenalan desert neodoljivog ukusa.

ČOKOLADNI KOH Još ukusniji od originala, pravićete stalno
Sočni kolač osvojiće i one izbirljive.

ČOKOLADNI KOH ZA PRAVE SLADOKUSCE Klasik na drugačiji način koji uspeva i početnicima u kuhinji
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
Patišpanj:
8 jaja
9 kašika griza
6 kašika šećera
1 vanilin šećer
1 kašika kakaoa
1 prašak za pecivo
Za preliv:
500 ml običnog mleka
500 ml čokoladnog mleka
1 kesa šlaga
Priprema:
Umutiti čvrst sneg od belanaca. U drugoj činiji umutititi žumanca sa šećerom, kakaom i vanil šećerom u penastu smesu. Sipati žumanca u sneg od belanaca, izmešati kašikom, pa dodati griz i prašak za pecivo i opet kašikom izmešati. Izliti u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 20 minuta. Oba mleka sipati u šerpu, zagrejati do ključanja i vruć koh odmah preliti. Ostaviti da upije i prohladi se, pa koh iseći na kocke i služiti.

LAVA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Klasik u punom sjaju, kao osmišljen za dolazak iznenadnih gostiju
Kremast i sladak, nestaće sa stola čim se postavi.

NAJLAKŠI RECEPT ZA TIRAMISU U ČAŠI Jednostavnije od ovoga ne može
Jednostavni italijanski slatkiš kao osmišljen za iznenadne goste.

NAJBOLJE POSNE KROFNE Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mekane i pufnaste, biće baš kao bakine.

MEDENJACI Mekani i ukusni, a super idu uz čaj ili kafu
Bićete oduševljeni ukusom, a zasladiće vas u trenu.

STARINSKI KOLAČ SA ORASIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Sočan i mekan, a med mu daje poseban šmek.
Komentari (0)