MAFINI NA DRUGAČIJI NAČIN Mak im daje posebnu čar, a tope se u ustima
Ako volite klasične mafine, ove ćete da obožavate.

Potrebno je
Možda vas zanima:

MAFINI SA KROMPIROM Drugačiji, a preukusni i uspevaju svima
Služite uz jogurt ili prilog po želji.

CARSKI MAFINI Ukusni i zasitni, savršeni za doručak ili užinu
Najbolje služite uz jogurt ili salatu.

MAFINI SA ŠUMSKIM VOĆEM Neodoljivi desert koji se smaže u trenu, za prave sladokusce
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

MAFINI SA BUNDEVOM Drugačiji i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru
Prave se lako, a osvajaju od prvog zalogaja.
- 300 ml jogurta
- 120 ml ulja
- 100 g griza
- 100 g maka
- 150 g brašna
- 30 ml mleka
- 1 prašak za pecivo
- 1 vanilin šećer
- 200 g čokolade
Priprema
Rernu zagrejte na 190 stepeni. Ulje i jogurt stavite u jednu posudu, pa sjedinite. Dodajte griz i opet sjedinite. Dodajte šećer pa sjedinite. Dodajte mak i vanilin šećer. Promešajte dobro pa dodajte brašno prosejano sa praškom za pecivo. Sipajte mleko i sjedinite. U kalup za mafine dodajte papirne kalupe. Izručite smesu. Otopite čokoladu pa po kašiku stavljajte u svaki mafin. Pecite oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 190 stepeni. Dekorišite čokoladom. Bon appetit!

BLONDI Jednostavan kolač skupog ukusa za dane kada nemate vremena
Pravi se lako, a pojede odmah.

KOMISBROT SA KIKIRIKIJEM Klasičan slatkiš u još slasnijem izdanju, a super ide uz čaj ili kafu
Sladak i slasan desert, prste da poližete.

BELA TORTA SA MALINAMA Prepuna je fila i bogatog ukusa, za sve svečanosti
Kremasta poslastica kao osmišljena za proleće.

NAJLAKŠI RECEPT ZA POSNU KEKS TORTU SA PUDINGOM Jednostavnije od ovoga ne može
Pravi se lako, a pojede brzo.

PEČENI KOLAČ OD SIRA Savršen desert za svaku priliku
Sočan i lagan, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)