BRZI BRAUNI Pevačica Aleksandra Radović otkriva recept za najkremastiji kolač mekan kao duša
Aleksandra Radović, pop pevačica i profesorka solfeđa i muzičke kulture, već godinama je deo muzičke scene, a na uspešnoj karijeri bez skandala mogle bi joj pozavideti brojne koleginice. Jednom prilikom je podelila recept za ovaj preukusni brauni i time pokazala da ima talenta i za kuvanje. Njenim specijalitetima najviše se obraduje ćerka Nina.
Shutterstock
Potrebno je
- 300 g čokolade
- 150 g putera
- 250 g šećera
- 10 g brašna
- 1 vanilin šećer
- 0,5 g soli
- 3 jaja
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Čokoladu otopite sa puterom. U jednoj posudi ručno umutite šećer, jaja, vanilu i brašno. Pomešajte tu smesu sa čokoladom. Pleh obložite papirom za pečenje, pa izlijte smesu. Pecite brauni oko 25 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Dekorišite sladoledom.
Možda vas zanima:
LIMUN BRAUNI OSVEŽAVA U TRENU Savršen za iznenadne goste, a sočniji niste jeli
Fenomenalan i sladak, a gotov očas posla.
BRAUNI SA JAGODAMA Klasik na prolećni način, a gotov za tili čas
Jednostavan desert fenomenalnog ukusa, za prave sladokusce.
NEODOLJIVI ČOKOLADNI BRAUNI Brzi kolač koji uspeva i potpunim početnicima
Fenomenalan brauni oduševiće i one koji ne vole slatko.
JESENJI BRAUNI SA BUNDEVOM Zdravi desert koji se pamti, za lepo veče sa prijateljima
Ako volite klasični brauni, ovaj sa bundevom ćete obožavati.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)