DOMAĆI PINĐUR OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ I dupla mera će biti malo
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
Subota, 06. dec 2025.
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
Čuvajte na hladnom mestu.
Sočan i ukusan, mažite ga na hleb ili dodajte kao prilog.
Sočan i ukusan, mažite ga na hleb ili dodajte kao prilog.
Ovo je osnovna količina od koje ćete dobiti dve tegle od 800 grama. Ako želite da povećate i smanjite količinu uzmite u obzir da paprika uvek treba da bude duplo više u odnosu na paradajz
Još bolji od onog kupovnog, pravićete stalno.
Pinđur i ajvar se razlikuju po sastojcima i načinu pripreme. Za pripremu ovog namaza nije potrebno da meljete paprike. Priprema pinđura traje znatno kraće.
Jednostavan recept, a ukus koji podseća na jesen. Napravite pinđur i uživajte cele zime.
Pinđur za razliku od ajvara ukusom i teksturom podsjeća na sos, pa je olfičan uz testenine i pirinač, pa čak i zameniti pelat ako ga nemate kod kuće ili sos za picu.