UKUSAN HRSKAV I PUN FILA Topli sedvič koji oduzima dah
Brza, a topla večera, doručak ili užina za usput – topli sendviči su najbolje rešenje!
Topli sendvič sa kozjom sirom i čerijem
Sastojci:
tost hleb sa semenkama
malo maslinovog ulja
kozji kačkavalj ili mladi sir
čeri pardajaz
bosiljak
origano
Priprema:
Tost sa semenkama premazati sa malo maslinovog ulja, dodati mu kozji kačkavalj ili mladi sir i čeri paradajz, dodati bosiljak i origano. Peći 15 minuta na 180 stepeni, pečene sendviče ukrasiti rukolom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ŠTA BI SE DRUGO JELO U ITALIJI Neodoljiv sendvič sa ČETIRI vrste sira
Kremasto i ukusno.
ŠPANCI ZNAJU TAJNU Neodoljivi topli sendvič sa SERANO šunkom pravićete odmah!
Ko će moći da mu odoli?
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
Komentari (0)