ZLATNI RUČAK Oduševiće vas ukus bundeve i sočiva u neodoljivoj čorbi
Toplo jelo na kašiku koje ćete stalno spremati.
Čorba od bundeve i sočiva
Sastojci:
1 crni luk
400 g kockica bundeve
150 g crvenog sočiva
2 kocke za supu
3 cm korena đumbira
so, biber
ulje
Priprema:
Skuvajte kocke za supu u 1 litar vode. Na ulju propržite seckani crni luk, a kad zacakli dodajte bundevu, sočivo i 0,7 l supe napravljene od kocki. Promešajte i dodajte oljušteni te izrendani đumbir. Kuvajte oko 20 minuta ili dok bundeva i sočivo ne smekšaju. Posolite, pobiberite i izblendirajte štapnim mikserom. Podesite gustinu dodajući još preostale supe. Poslužite uz tostiran hleb.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
UKUSAN I NEOBIČAN OBROK Spanać sa suvim mesom smazaćete za čas
Možete praviti kao salatu i nositi na posao.
INSTAGRAMIČNE PUSLICE Magičan recept za vazdušasti desert
Lake za pripremu, još laganije teksture.
POLJUPČIĆ IZ BRAZILA Zasladite veče neobičnim desertom
Poslastica iz daleka biće pravi užitak.
JELO KOJE ĆE IZAZVATI OSMEH SVAKOG GOSTA Spiralni tart od povrća za svaki dan
Svaka domaćica može da ga napravi.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)