PRILOG SA KOJIM NEĆETE POGREŠITI Grilovano povrće je poseban način ješćete stalno
Izbor je veliki.
![PRILOG SA KOJIM NEĆETE POGREŠITI Grilovano povrće je poseban način ješćete stalno](/data/images/2023-03-02/47857_christina-rumpf-guu4mf87ipw-unsplash_f.jpg?timestamp=1677711600)
Grilovano povrće
Sastojci:
1 plavi patlidžan
2 crvene paprike
1 veća tikvica
maslinovo ulje
sir (po ukusu, ako je post može biljni)
1/2 veze peršuna
sok od 1/2 limuna
so, biber
Priprema:
Povrće isecite na komade jednake veličine kako bi se ravnomerno izgrilovalo s obe strane. Svi komadi treba da budu jednake debljine, ne više od 2 cm. Povrće potopite u hladnu vodu na 30 minuta pre grilovanja. Da se ne bi lepilo za podlogu, povrće premažite maslinovim uljem, posolite, pobiberite i poprskajte limunovim sokom. Potom ređajte u tiganju tako da nije zgusnuto da bi moglo ravnomerno da se izgriluje. Kada je povrće gotovo, pospite peršunom i rendanim sirom.
SAVET Pre svake ture povrća premažite tiganj kašikom ulja
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
![ZA LJUBITELJE ZAČINJENE HRANE Salsa umak je idealan za prijatelje i gledanje utakmice](/data/images/2023-05-05/53706_salsa-g7521120ec-1280_f.jpg)
ZA LJUBITELJE ZAČINJENE HRANE Salsa umak je idealan za prijatelje i gledanje utakmice
Lako se pravi, a mnogo je ukusan.
![LAGANI RUČAK PRED SUTRAŠNJI PRAZNIK Vegetarijanska musaka oduševiće svakog](/data/images/2023-03-21/49282_parnis-azimi-ygene25rwpi-unsplash-1_f.jpg)
LAGANI RUČAK PRED SUTRAŠNJI PRAZNIK Vegetarijanska musaka oduševiće svakog
Laka je za pripremu, a neće vas gristi savest kada je budete jeli.
![ŠARENIŠ U TANJIRU! Ratatuj po posebnom receptu smazaćete za čas](/data/images/2022-03-31/24453_shutterstock-1846628188_f.jpg)
ŠARENIŠ U TANJIRU! Ratatuj po posebnom receptu smazaćete za čas
Neprikosnoveno jelo.
![NAJLAGANIJA VEČERA Oslić sa povrćem se spremi očas posla](/data/images/2023-03-24/49564_shutterstock-2109854237_f.jpg)
NAJLAGANIJA VEČERA Oslić sa povrćem se spremi očas posla
Oduševiće i decu.
![BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!](/data/images/2023-03-16/48936_david-b-townsend-iqsdsfo9uui-unsplash_f.jpg)
BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!
Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće
![sok](/data/images/2023-04-21/52243_hanne-hoogendam-b5q-4lqjzkq-unsplash_f.jpg)
DOMAĆI SOK OD ZOVE Osvežavajući napitak, ukusan i prirodan bez veštačkih dodataka
Sok od zove je jedan od omiljenih prirodnih napitaka, poznat po svom osvežavajućem ukusu i brojnim zdravstvenim benefitima. Priprema je jednostavna, a rezultat je ukusan i prirodan sok bez veštačkih dodataka.
![salata](/data/images/2025-02-05/113205_shutterstock-2022687371_f.jpg)
SALATA SA PEČENIM PAPRIKAMA, LEBLEBIJAMA I MINI MOCARELOM Dodajte malo bosiljka po ukusu i uživancija je zagarantovana
So, maslinovo ulje i jabukovo sirće dodajte po ukusu.
![kaša](/data/images/2024-10-29/104531_cia-shutterstock-2152830655_f.jpg)
ZDRAV I UKUSAN DORUČAK ZA ENERGIČAN POČETAK DANA Brzo i ukusno, za zaposlene ljude!
Predlažemo ukusan i brz doručak, ovsenu kašu sa voćem i orasima
![pasulj](/data/images/2025-02-04/113123_shutterstock-2569944811_f.jpg)
STARINSKO JELO SA SAVREMENIM DODACIMA Beli pasulj sa bebi spanaćem je apsolutna fantazija, spremite ga što pre
Servirajte odmah sa prepečenim hrskavim hlebom...
Komentari (0)