ZA 15 MINUTA NA VAŠEM STOLU Potaž od vrganja će vam ugrejati dušu
I deca će voleti njegov ukus.

Potaž od vrganja
Možda vas zanima:

POTAŽ KOJI SVIMA USPEVA Zeleno čudo u tanjiru može svako napraviti
Jelo na kašiku koje će se svima dopasti.

UMAK KOJI IDE UZ SVE Španski sos od pečuraka lako se pravi, a brzo jede
Ukus je predivan.
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.

TRADICIONALNO JELO KOJE SVI VOLE Podvarak sa mesom po bakinom receptu topi se u ustima
Što više masti, to je ukusniji.
Sastojci:
1 crni luk
2 čena belog luka
200 g šampinjona
50 g suvih vrganja
200 ml neutralne pavlake
voda
so, biber
ulje
Priprema:
Vrganje potopiti u vodu i ostaviti da odstoje 15 minuta. Crni luk sitno iseckati, pa izdinstati na malo ulja. Dodati seckane šampinjone, beli luk, natopljene vrganje, podliti vodom, začiniti i kuvati dok pečurke ne omekšaju. Gotov potaž izblendovati, pa dodati neutralnu pavlaku i vratiti ga da provri. Ukrasiti po želji.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.
Komentari (0)