SAD MU JE SEZONA Pesto od sremuša postaće vam omiljeni sos

Alo.rs

10:00

Zdravi zalogaji 0

Lako se pravi.

pesto sos
Shutterstock

Pesto od sremuša

Sastojci:

 2 veze sremuša

100 ml maslinovog ulja

1 kašika kikirikija

sveže mleveni biber

3 čena belog luka

75 g rendanog parmezana

so

Priprema:

Operite i naseckajte sremuš. Na tiganju bez masnoće propržite kikiriki. Sremuš, beli luk, ulje, parmezan i kikiriki usitnite u blenderu, prelijte uljem i posolite. Sastojke promešajte i ostavite da odstoji sat vremena pre služenja. Pesto poslužite uz testeninu ili krompir.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading