ZANOSNA VEČERA Da li ste čuli za tabule? Morate ga napraviti
Pravi se od posebne vrste pšenice.
Tabule - salata od bulgura
Sastojci:
120 g bulgura
600 ml vode
1 kašičica suvog začina
250 g paradajza
1-2 mlada luka
3 kašike peršuna
1 kašika nane
3 kašike maslinovog ulja
2 kašike limunovog soka
so
Priprema:
Bulgur stavite u činiju i prelijte ga vrelom vodom u koju ste dodali suve začine. Pokrijte i ostavite da odstoji oko 25 minuta. Bulgur ocedite i ostavite da se hladi. Hladnom bulguru dodajte paradajz isečen na male kockice, sitno iseckani mladi luk, peršun i nanu, pa sve lagano promešajte. Maslinovo ulje i limunov sok pomešajte, te prelijte salatu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RECEPT KAO IZ RESTORANA Cezar salata po OVOM receptu se svima dopada
Prosta je da se napravi.
SASVIM DOVOLJNO ZA VEČERU Salata od spanaća na kineski način je puna vitamina
Samo par sastojaka je potrebno.
NAJJEDNOSTAVNIJA VEČERA Zdrava PABLOVA salata nema mnogo kalorija
Jedite bez griže savesti.
NAJBOLJI NAČIN DA POČNETE JUTRO Zdrava salata od jednostavnih sastojaka, a tako je ukusna
Oduševiće vas jednostavnost.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)