OVU SALATU SVI VOLIMO Ukusnija je od ruske, a po ovom receptu i sa MAKARONIMA je dobitna kombinacija
Idealna za predjelo.
Mimoza s makaronima
Sastojci:
300 g makarona
3 krompira
200 g šunke
200 g kačkavalja
3 jajeta
200 g majoneza
200 g kisele pavlake
Priprema:
Sve deliti na tri dela. Na dno činije poređati trećinu posoljenih makarona. Preko toga izrendati obaren i začinjen krompir i trećinu rendane šunke. Poređati kolutove barenih jaja, pa preko staviti sloj majoneza, zatim pavlaku i kačkavalj. Ponoviti još dva puta, završiti kačkavaljem i ukrasiti rendanim jajima. Pre služenja dobro ohladiti.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
MIMOZA SALATA Hladno predjelo kao stvoreno za svečanu i slavsku trpezu, po receptu bez premca
Sočna salata oboriće s nogu i one izbirljive.
MIMOZA SALATA Kraljica praznične trpeze u sočnom spoju ukusa, po receptu bez mane
Kremasta salata dekorativnog izgleda prijaće i oku i nepcima.
MRSNA MIMOZA SALATA Najbolji recept za obožavano predjelo u Srbiji, a često se jede i kao obrok!
Počastite se savršenom mimoza salatom za vikend. Odlično je posluženje ako vam dolaze gosti.
RECEPT KOJI ĆE VAS INSPIRISATI Ovu mlečnu salatu pravićete svaki dan jer je laka za pripremu
Ješćete je i danju i noću.
ZDRAVI MAFINI Savršeni za doručak ili užinu, a prave se brzo i lako
Neodoljivi zalogajčići nestaće sa stola odmah.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
Komentari (0)