DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Posna, ukusna i puna vitamina, krepi organizam u trenu
Pravi se lako, a preukusna i zdrava.

Potrebno je:
- pola glavice belog luka
- 1 kašika brašna
- 3 kašike griza
- 20 ml ulja
- voda
- suvi začin
- mleveni biber
- peršunov list
- prepečen hleb
Priprema:
Brašno propržite na ulju, pa dodajte seckan beli luk i pržite na tihoj vatri dok ne dobije krem boju. Naljijte litar i po do dva vode pa ostavite da kuva dva minuta. U manju činiju stavite griz pa izmešajte i dodajte u čorbicu. Zatim umešajte kašiku suvog začina, mleveni biber i sitno seckan peršunov list.
Možda vas zanima:

FRANCUSKI SPECIJALITET RAJ ZA NEPCA Supa od luka za prave gurmane, a aromatična i ukusna
Aromatična i drugačija, pravićete stalno.

SUPA OD SPANAĆA Neodoljiva i aromatična, a krepi organizam u trenu
Aromatično predjelo pomera granice dobrog ukusa, za sve prilike.

SAVRŠEN SASTOJAK ZA SUPU Začin koji imaju mnoge domaćice, a potpuno menja ukus
Potpuno će promeniti ukus, bićete oduševljeni.

SUPA SA GRIZ KNEDLAMA Ako želite da budu mekane ali se ne raspadaju uradite ovo
Domaća supa sa knedlama zagrejaće vas u hladnim, zimskim danima.

POSNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

PREBRANAC PO BAKA MIRINOM RECEPTU Držaće vas dugo sitim, a raj za nepca
Jelo koje krepi organizam u trenu, obožavaćete ga.

KNEDLE SA ŠLJIVAMA Starinske i aromatične, a mekane kao duša
Starinski slatkiš kome nije moguće odoleti, za pravo uživanje.
TRADICIONALNA SRPSKA PITA Domaća sečenica, užitak koji garantuje pune baterije
Sečenica se može umesiti od običnog testa kao za hleb ili od testa koje ćete zamesiti s mlekom, kao za kiflice
Komentari (0)