DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Posna, ukusna i puna vitamina, krepi organizam u trenu
Pravi se lako, a preukusna i zdrava.
Potrebno je:
- pola glavice belog luka
- 1 kašika brašna
- 3 kašike griza
- 20 ml ulja
- voda
- suvi začin
- mleveni biber
- peršunov list
- prepečen hleb
Priprema:
Brašno propržite na ulju, pa dodajte seckan beli luk i pržite na tihoj vatri dok ne dobije krem boju. Naljijte litar i po do dva vode pa ostavite da kuva dva minuta. U manju činiju stavite griz pa izmešajte i dodajte u čorbicu. Zatim umešajte kašiku suvog začina, mleveni biber i sitno seckan peršunov list.
Možda vas zanima:
SUPA OD PARADAJZA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara sa kojim nema greške
Bićete oduševljeni ukusom.
DOMAĆA PILEĆA SUPA Odlično rešava prehladu, a istog ukusa kao ona bakina!
Sipaćete tanjir više.
STRAĆATELA NIJE SAMO SLADOLED Ova supa će vas okrepiti očas posla, domaći obrok za desetku
Straćatela ima veoma blag ukus, što prija nakon perioda u kome...
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)