VRHUNSKI RECEPT ZA JAGNJEĆU ČORBU Biće najtraženije jelo u vašoj kuhinji
Nema ko je neće zavoleti.
Jagnjeća čorba
Sastojci:
500 g jagnjetine
3 veće šargarepe
3 korena peršuna
1 celer
1 veza peršuna
2 crna luka
4 čena belog luka
so, biber
suvi začin
1 kašika brašna
1 kašika mlevene slatke paprike
1 kašičica tucane ljute paprike
Priprema:
Iseckajte crni luk i dinstajte ga na ulju, pa dodajte jagnjetinu u komadu, nalijte vodom, a zatim dodajte seckano povrće. Kuvajte sat vremena, izvadite jagnjetine iz supe, iseckajte je, pa je vratite. Dodajte začine i na kraju zapržite brašno na malo ulja i sipajte u čorbu da je zgusnete.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
BOSANSKI KOTLIĆ IDEALAN ZA DANAS! Pripremite sastojke na vreme i sutra trk u prirodu
Preukusno je, videćete.
VRHUNSKI RECEPT ZA JAGNJEĆU ČORBU Kuvano jelo po srpskom receptu
Jelo na kašiku koje se svima dopada.
SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)