VRHUNSKI RECEPT ZA JAGNJEĆU ČORBU Biće najtraženije jelo u vašoj kuhinji
Nema ko je neće zavoleti.
Jagnjeća čorba
Sastojci:
500 g jagnjetine
3 veće šargarepe
3 korena peršuna
1 celer
1 veza peršuna
2 crna luka
4 čena belog luka
so, biber
suvi začin
1 kašika brašna
1 kašika mlevene slatke paprike
1 kašičica tucane ljute paprike
Priprema:
Iseckajte crni luk i dinstajte ga na ulju, pa dodajte jagnjetinu u komadu, nalijte vodom, a zatim dodajte seckano povrće. Kuvajte sat vremena, izvadite jagnjetine iz supe, iseckajte je, pa je vratite. Dodajte začine i na kraju zapržite brašno na malo ulja i sipajte u čorbu da je zgusnete.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
BOSANSKI KOTLIĆ IDEALAN ZA DANAS! Pripremite sastojke na vreme i sutra trk u prirodu
Preukusno je, videćete.
VRHUNSKI RECEPT ZA JAGNJEĆU ČORBU Kuvano jelo po srpskom receptu
Jelo na kašiku koje se svima dopada.
SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.
POSNI KOLAČ SA JABUKAMA Desert mekan kao duša, za prave ljubitelje voćnih kolača
Desert bez premca po receptu bez mane.
MAKEDONSKI PINĐUR BOLJI OD KLASIČNOG Nema kome se neće dopasti, a tajna je u ovome
Sočan i ukusan, mažite ga na hleb ili dodajte kao prilog.
MEKANI KAO PENA Bakini preukusni kolači sa džemom i keksom, vraćaju toplinu porodičnog doma
Prava harmonija ukusa u ustima
PAMUK KIFLICE PO BAKINOM RECEPTU Spolja hrskave, unutra mekane kao duša
Odličan izbor za slane zalogaje na zabavama i rođendanima, pamuk kiflice uvek su dobra ideja za doručak, večeru, snek na poslu ili druženja s društvom.
DOMAĆI DŽEM OD BUNDEVE Savršeno se slaže sa palačinkama, a miriše na jesen
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate u omiljenu poslasticu, nećete da pogrešite.
Komentari (0)