DOBRI, STARI, PROVERENI RECEPT Gurmanski ćevapi za Dan rada će sve oduševiti

Alo.rs

11:00

Bakina vanglica 0

Neodoljivi su na roštilju.

DOBRI, STARI, PROVERENI RECEPT Gurmanski ćevapi za Dan rada će sve oduševiti
Shutterstock

Gurmanski ćevapčići

Sastojci:

1 kg mlevene junetine

100 g kačkavalja

100 g slanine

1-2 ljute sveže paprike

mlevena ljuta paprika

so

luk

Priprema:

Sitno iseckajte kačkavalj, slaninu, papriku i luk. Sve posolite i začinite ljutom mlevenom paprikom. Umešajte u mleveno meso i dugo mešajte (barem 20 minuta). Napravite loptu i ostavite u frižideru nekoliko sati. Formirajte oblik ćevapa prema želji. Ispecite na roštilju, najbolje na vatri od drvenog uglja.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading