CELA KUĆA ĆE ZAMIRISATI Tanka pogača po bakinom receptu mekana ko pamuk
Nećete prestati da je jedete.

Tanka pogača
Sastojci:
1 šolja heljdinog brašna
1 šolja belog kukuruznog brašna
1 šolja prosa
prstohvat soli
1 kašika mlevenog lana
200 g spanaća
Priprema:
Pomešajte sva tri brašna, dodajte lan i so, pa dolivajte mlake vode da dobijete gustu smesu. U tu smesu dodajte seckani spanać i razlijte je u pleh. Smesa treba da bude poput gustog jogurta debljine oko 1 cm. Pecite je u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne postane hrskava.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

NEKA KUHINJA ZAMIRIŠE Napravite mekan i ukusan hleb od DIZANOG testa
Neobične teksture, a brzo zasitan.
RECEPT KOJI MORATE PROBATI Domaća seoska pogača podsetiće vas na detinjstvo!
Baš je po bakinom receptu.
DORUČAK ZA CELU PORODICU Pikantni namaz osvojiće svakog ko ga bude probao
Svideće se i najmlađima, ali možete anpraviti i varijantu koja nije ljuta.

NEKA CELA KUĆA ZAMIRIŠE Neodoljiv hleb sa začinskim biljem idealan izbor za doručak
Pravićete ga svaki dan.

PITA SA BLITVOM I SIROM Sočno predjelo zasitiće vas u trenu, a priprema nije teška
Najbolje služite uz šolju jogurta.

LENJA PITA SA ŠLJIVAMA Mirisni klasik na drugačiji način, ukusa koji govori 1000 reči
Ako volite klasičnu lenju pitu, ovu sa šljivama ćete obožavati.

POTKOVICE Prhki kolači iz bakine kuhinje koji se tope u ustima
Slatki i neodoljivi, savršeni za svečanu trpezu.

STARINSKA CICVARA Prepuna sira i kajmaka, savršena za doručak
Pravi se lako, a držaće vas dugo sitim.

PROJA NA VODI Ukusna i zasitna, a mekana i sutradan
Najbolje služite uz sojin jogurt ili svežu salatu.
Komentari (0)