CELA KUĆA ĆE ZAMIRISATI Tanka pogača po bakinom receptu mekana ko pamuk
Nećete prestati da je jedete.
Tanka pogača
Sastojci:
1 šolja heljdinog brašna
1 šolja belog kukuruznog brašna
1 šolja prosa
prstohvat soli
1 kašika mlevenog lana
200 g spanaća
Priprema:
Pomešajte sva tri brašna, dodajte lan i so, pa dolivajte mlake vode da dobijete gustu smesu. U tu smesu dodajte seckani spanać i razlijte je u pleh. Smesa treba da bude poput gustog jogurta debljine oko 1 cm. Pecite je u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne postane hrskava.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEKA KUHINJA ZAMIRIŠE Napravite mekan i ukusan hleb od DIZANOG testa
Neobične teksture, a brzo zasitan.
RECEPT KOJI MORATE PROBATI Domaća seoska pogača podsetiće vas na detinjstvo!
Baš je po bakinom receptu.
DORUČAK ZA CELU PORODICU Pikantni namaz osvojiće svakog ko ga bude probao
Svideće se i najmlađima, ali možete anpraviti i varijantu koja nije ljuta.
NEKA CELA KUĆA ZAMIRIŠE Neodoljiv hleb sa začinskim biljem idealan izbor za doručak
Pravićete ga svaki dan.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Posne piroške iz rerne: Brze, zdrave i neodoljivo mekane
Idealne su za posnu večeru, užinu ili druženje uz čaj, a najlepše od svega je što nestaju sa tanjira brže nego što se ispeku
Komentari (0)