OTPUTUJTE U KOREJU U KUHINJI SVOGA DOMA Napravite popularno jelo iz ove zemlje - Kimči
Tako je lak i lagan kako za jelo tako i za pripremu.

Brzi kimči
Možda vas zanima:

DOMAĆI RATLUK BOLJI NEGO KUPOVNI Za 15 minuta imaćete stari, poznati slatkiš
Divne je strukture i finog mirisa.

MALI, NEODOLJIVI I JOŠ IZ RERNE Posle zdravih burgera neće vas gristi savest
Izuzetno zdravi i ukusni.

PREUKUSAN I ZDRAV NAMAZ ZA SVAKI DAN Ružičasti humus ješćete i za doručak i za večeru
Zavolećete i cveklu i leblebije.

JEDNOSTAVAN KOLAČ ZA SVE PRILIKE Napravite sočnu poslasticu od oraha
Uz slatku pavlaku, biće pun pogodak.
Sastojci:
2 glavice kineskog kupusa (može i običan)
1 rotkva srednje veličine
1 šargarepa
1/4 šolje krupne morske soli
1 šolja vode
4 mlada luka
7 čenova belog luka
2 kašike izrendanog đumbira
2 kašike čilija u prahu
Priprema:
Kupus operite i isecite ga na štapiće dužine 5 centimetara. Oljuštite rotkvu, pa i nju isecite na štapiće debljine oko 1 centimetar. Šargarepu oljuštite, pa isecite na kolutove. Rastvorite so u vodi, stavite kupus, šargarepu i rotkvu u veliku činiju, prelijte mešavinom vode i soli i ostavite da stoji 6 sati ili preko noći. Prebacite kupus i rotkvu u teglu. Mladi luk isecite na štapiće, a beli luk usitnite pa pomešajte sa đumbirom i čilijem i ubacite u kupus. Zatvorite teglu i ostavite je na tamnom mestu 2 do 3 dana.
SAVET Kad kimči otvorite, upotrebite ga u roku od 30 dana, jer će se pokvariti

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)