MALI, NEODOLJIVI I JOŠ IZ RERNE Posle zdravih burgera neće vas gristi savest
Izuzetno zdravi i ukusni.
Burgeri za 10
Sastojci:
150 g leblebija iz konzerve
150 g cvekle
80 g prezli
1 jaje
1/2 crvenog luka
70 g feta sira
4 zemičke
salata
paradajz
Priprema:
Leblebije ocedite, pa ovlaš izgnječite viljuškom. Cveklu izrendajte i dodajte seckani luk, prezle i jaje. Sve dobro promešajte. Prstima kidajte fetu i ubacite u smesu sa cveklom pazeći da se ne raspadne previše. Oblikujte 4 burgera, stavite ih u frižider 30 minuta. Pecite na 180 stepeni 30 minuta. Poslužite u zemičkama sa salatom i paradajzom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PREUKUSAN I ZDRAV NAMAZ ZA SVAKI DAN Ružičasti humus ješćete i za doručak i za večeru
Zavolećete i cveklu i leblebije.
JEDNOSTAVAN KOLAČ ZA SVE PRILIKE Napravite sočnu poslasticu od oraha
Uz slatku pavlaku, biće pun pogodak.
KREMASTO I UKUSNO ZADOVOLJSTVO Piletinu u sosu od pečuraka može da napravi svako
Uz dodatak vina postaće vam omiljeno jelo.
PROŠAO JE JANUAR, VREME JE ZA DETOKSIKACIJU U pet koraka rešite se toksina u organizmu
Dajemo vam predlog jelovnika kako treba da se hranite.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)