PRIPREMITE CARSKI RIŽOTO Ovom ukusu nećete moći da odolite
Pridobija i ukusom i izgledom.

Carski rižoto
Možda vas zanima:
PRIPREMA ZDRAVOG JELA ČAS POSLA Veganski slatkiš zarobiće vaše srce
Jako neobičan, ali dopadljiv desert.

OVO JE SALATA PO SVAČIJEM UKUSU Napravite užinu od divljeg krompira
Za čičoku kažu da je divlji krompir, morska repa, zemljina kruška...

OSVEŽAVAJUĆI UKUS ZA PAMĆENJE Uz kocke od limete, urmi i kokosovog brašna poželećete egzotiku!
Prost i jednostavan recept, probudiće vaša čula.

NAPRAVITE RUČAK OD 200 DINARA ZA CELU PORODICU Potaž od OVOG povrća ugrejaće vam srca
Jednostavno se pravi i jako je ukusan.
Sastojci:
1 šoljica pirinča
3 cvekle
1 crni luk
2 čena belog luka
100 ml vina
1 kašičica sušenog timijana
100 g rendanog kačkavalja
3 kašike putera
maslinovo ulje
so, biber
Priprema:
Cveklu začinite maslinovim uljem, solju i biberom i pecite zavijenu u alu-foliju u rerni na 200 stepeni 40 minuta. Crni i beli luk sitno iseckajte i propržite na malo ulja. Dodajte pirinač i vino. Cveklu izvadite iz rerne. Jednu usitnite u blenderu, a ostale dve iseckajte na kockice. Dodajte pirinču. Začinite timijanom, solju i biberom. Na kraju dodajte kačkavalj i puter, promešajte i poslužite toplo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

POSNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA Prolećna poslastica koja će vam ulepšati radnu nedelju
Služite hladnu, sečenu na komade.

Komentari (0)